Home » Praktijk » Wie zijn wij

Verloskundigenpraktijk Prinscapelle

Van harte welkom op de website van Prinscapelle Verloskundige Maatschap, een verloskundigenpraktijk in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam e.o. We zijn een betrokken verloskundigenpraktijk die kwaliteit en persoonlijke zorg op maat leveren. We hebben kennis mogen maken met ontzettend veel verschillende zwangere vrouwen en hun partners. We hebben makkelijke en moeilijke zwangerschappen gezien, zware en snelle bevallingen gedaan en lastige en geweldige momenten meegemaakt. We hebben hierdoor veel baby’s op deze aardbol mogen verwelkomen!

Wat je van ons kunt verwachten is aandacht, tijd voor al je vragen en persoonlijke begeleiding. En vanzelfsprekend kwalitatief hoogwaardige medische zorg. Wij vinden iedere zwangerschap even bijzonder en nemen jouw wensen en verwachtingen als uitgangspunt. Ons doel is om te ontzorgen en dat jullie terug kunnen kijken op een bijzondere tijd en een mooie ervaring: de geboorte van jullie kind!

100% Betrokkenheid, warmte en hart voor ons vak

Gezamenlijk dragen wij zorg voor de bereikbaarheidsdiensten waarin we (kraam)visites rijden, bevallingen begeleiden en altijd klaar staan voor vragen. Afwisselend hebben wij ook spreekuur zodat je ons kan leren kennen tijdens de zwangerschap en de nodige medische controles uitgevoerd kunnen worden. Spreekuren worden gehouden in Capelle aan den IJssel, klik hier voor onze locaties en tijden. Doordat wij een stabiele verloskundigenpraktijk zijn zal je tijdens de zwangerschap zoveel mogelijk dezelfde verloskundige treffen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om elkaar goed te leren kennen; om rust en begrip te ervaren en een vertrouwensband op te bouwen. Blijf op de hoogte van al onze activiteiten door ons te volgen op Facebook of Instagram. Heb je nog vragen over wie wij zijn neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Prinscapelle verloskundigen Maatschap Capelle aan den IJssel
Marsha Bovendeert
Verloskundige

Hallo, ik ben Marsha Bovendeert. Sinds 1996 werk ik als verloskundige in deze praktijk. Samen met mijn partner, Carlo, heb ik een heerlijk mannetje Gijs (2005) en een prachtige dochter Roos (2012). Ik vind werken als verloskundige geweldig, om zo’n intiem moment te mogen delen is echt heel erg bijzonder. Ik hoop nog een hoop dames (en ieder die hen lief is) bij te mogen staan tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Elk nieuw leven blijft heel speciaal!

Judith de Boer-Kreugel
Verloskundige

Hallo, ik ben Judith de Boer-Kreugel. Sinds 2003 ben ik verloskundige in deze praktijk. Ik ben getrouwd met Tsjeard en samen hebben we 3 mooie zoons, Jurre (2003), Olav (2005) en Abel (2008). Naast moeder ben ik dus ook verloskundige, iets wat ik altijd al wilde worden. Ik vind het bijzonder een zwangere en haar omgeving te mogen begeleiden tijdens het ontstaan van nieuw leven. Elke bevalling is zo bijzonder, een eer dat wij daarbij mogen zijn!

Marieke Soede-Bos
Verloskundige

Hoi! Ik ben Marieke Soede-Bos. Sinds 2009 werk ik in deze praktijk. Ik ben getrouwd met Emiel en ben moeder van drie kinderen; Olivia (2015) en Floris (2017) en Puck (2021). Het klinkt cliché, maar wij hebben echt het leukste beroep dat er is. Wat een voorrecht om het proces van nieuw leven elke keer weer van zo dicht bij mee te mogen maken. Ik hoop velen van jullie bij te mogen staan in deze onvergetelijke periode van jullie leven en jullie te mogen begeleiden naar het moment dat er straks een kleintje in jullie armen ligt.

Joanne Hoogendoorn-Otterspeer
Verloskundige

Hallo, ik ben Joanne Hoogendoorn-Otterspeer. Ik ben sinds 2002 verloskundige en sinds 2014 werkzaam in deze praktijk. Ik ben getrouwd met Johan en heb 3 kinderen; Joel (2001), Annemijn (2003) en Joske (2008). Ik wist al jong dat ik verloskundige wilde worden, wat een mooi vak leek me dat! Ik geniet ontzettend van mijn werk als verloskundige en zie jullie graag tegemoet in onze praktijk.

Laura Vuik
Praktijkassistente

Hoi! Ik ben Laura, getrouwd met Pieter en moeder van twee kinderen, Lars en Thessa. In de periode voordat ik bij Prinscapelle ging werken ben ik werkzaam geweest in de kraamzorg en in de thuiszorg. Vanaf begin 2016 ben ik  werkzaam als praktijkassistente, dit doe ik met heel veel plezier in dit enorm gezellige team!

Margriet van Kranenburg
Praktijkassistente

Hallo, ik ben Margriet, sinds 2017 met veel plezier assistente bij Prinscapelle! Ik sta jullie graag te woord aan de telefoon!