Home » Zwangerschap » Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is onderdeel van het farmaceutische bedrijf Aspen API en zamelt urine in van zwangere vrouwen om vervolgens het hCG-hormoon dat hierin zit te gebruiken om vrouwen die verminderd vruchtbaar zijn te kunnen helpen. Je kunt je aanmelden voor deelname vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot en met de 11e week van je zwangerschap. Meedoen kan vanaf de 6e tot en met de 16e week. In deze periode bevat je urine namelijk het meeste hCG-hormoon.

Meedoen is heel eenvoudig. Van Moeders voor Moeders ontvang je alles wat je nodig hebt om je urine op te vangen en te bewaren. Het opvangen van je urine doe je met behulp van een opvangkannetje en vervolgens giet je het over in een blauwe fles.. Je kunt voor elke dag een nieuwe fles gebruiken. Dat voorkomt nare luchtjes. Uiteraard worden de flessen voordat je ze ontvangt grondig gereinigd. Het opvangkannetje kun je na gebruik omspoelen met water. Maak het kannetje nooit schoon met een schoonmaakmiddel. Schoonmaakmiddelen breken het hormoon namelijk af. Op een vaste dag in de week wordt de urine aan huis opgehaald. Hier hoef je niet voor thuis te blijven. Met de informatrice bespreek je waar je de flessen voor de chauffeur klaarzet. In de 16e week stopt de deelname automatisch.

Wat gebeurt er met mijn urine?

De urine die Moeders voor Moeders inzamelt wordt verwerkt tot een bruikbare grondstof voor vruchtbaarheidsmedicijnen. Dit verloopt via een ingewikkeld en kostbaar proces. Het medicijn helpt wensouders met vruchtbaarheidsproblemen. Voor meer vragen over de werkwijze van Moeders voor Moeders en deelnemen aan Moeders voor Moeders bekijk je hun veelgestelde vragen.

Afspraak maken

Als je je hebt aangemeld zal één van de informatrices van Moeders voor Moeders binnen enkele dagen contact met je opnemen voor een telefonisch intakegesprek. Zij zal je precies vertellen hoe meedoen in zijn werk gaat en beantwoordt al jouw vragen. Ook neemt ze de deelnamevoorwaarden met je door. Het is belangrijk dat je aan deze voorwaarden voldoet

Aanmelden kan via de website of telefonisch via 088 – 278 0000.

 

Aanmelden

Je kunt je al bij ons aanmelden vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent.

Aanmelden

Contact

Indien je nog zit met vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Lees verder over